ANDERS INFÖR FINAL 4

SM-Final 4
Sävehof vs Alingsås ikväll 19:10
Partille Arena

Alingsås har vänt underläge och skaffat sig möjlighet att avgöra SM-finalen i Partille Arena, men den saken tänker Sävehof sätta stopp för.
– Det är vår hemmaplan. Vi ska utjämna. Gör vi inte det är ju den här finalen slut, säger managern Anders Eliasson.

Sävehof hade övertag i senaste finalmatchen, dels i slutet av första halvlek men också sent in i den andra, utan att lyckas knyta ihop säcken.
– Vi tar en del felaktiga beslut när vi hade möjlighet att rycka ifrån, säger Anders Eliasson.

Det var spelare som i stundens allvar blev lite för ivriga, och anfall som blev för korta som blev Sävehofs fall i Estrad. Men i gulsvart är man ändå full av tro på att det ska bli seger den här gången och en femte och direkt avgörande SM-final.
– Vi är fullt medvetna om vad som gäller och är här och nu. Vi kommer göra vårt yttersta för att få till en stormatch, fortsätter Anders Eliasson.

Försvarsmässigt har Sävehof lyft en nivå sedan finalserien inleddes.
– Vi har sagt att vi ska hålla Alingsås under 25 mål och det har vi ju lyckats med. Försvaret har varit bra och Agust (Eli Björgvinsson) strålande i målet. Det är synd att vi inte lyckats ta tillvara på det bättre anfallsmässigt. Men vi har pratat ihop oss i laget, och vet vad vi behöver göra. Det ska bli kul att spela final igen,