191126_alingsas_640-1

ALINGSÅS DERBYT

Sävehof vs Alingsås
ikväll 19.00 i Partille Arena
Köp biljett >>>

Derby och finalrepris – då är det naturligtvis inget problem för spelare att komma laddade till match. Men för Sävehofs del blir det ändå speciellt att möta Alingsås just den här veckan.

  • Det ställs lite annorlunda krav på oss på bänken. Vi måste vara mer uppmärksamma på hur friska och fräscha spelarna är, och det blir spännande att se vilken kraft vi kommer ut med, säger coachen Emil Berggren.

Det är avslutningen i Champions League som spetsar till förutsättningarna – ”måste-matchen” i lördags som följs upp av en direkt avgörande kamp mot Sporting till helgen. Alingsås hade också cupspel i helgen, fast av en mer bekväm art.

  • För vår del kändes det jättebra i helgen. Optimalt kanske hade varit att vi spelat något bättre bakåt i första halvlek, men vi är ändå nöjda, fortsätter Emil Berggren.

Det är inte bara det tuffa matchandet som gör Sävehofs uppställning till en utmaning inför matchen mot Alingsås. Det finns både gamla och nya skador som också gör flera spelares deltagande till frågetecken. Pouya Norouzi har en ansiktsskada (näsan) och kan tvingas vila.

  • Men jag tror att vi kan använda Vetle Eck Aga och Emil Berlin, förklarar Emil Berggren.
Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..