16-9_Bakgrund-svart-Adam-Blanche-Forlagning

ADAM BLANCHE FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT!

Adam Blanche förlänger till 2025!

Adam Blanche, kom från Hammarby 2019 och har Huddinge som moderklubb och har skrivit nytt tvåårsavtal med Sävehof till och med 2024–25.


– Jag har valt att förlänga mitt avtal för jag tycker att Sävehof är en bra miljö för mig att fortsätta utvecklas i. Sävehof är en professionell klubb med höga ambitioner som matchar mina egna. Jag trivs även väldigt bra med laget och tränarna och hoppas att vi tillsammans kan nå nya framgångar, säger Adam Blanche

– Vi är väldigt glada över den här förlängningen så att vi får kanske ligans bästa bredd på M6 positionen, vilket kan vara väldigt viktigt i dagens handboll. Blanche har varit med länge så man glömmer lite hur pass ung han ändå är, vilket ger stort hopp om framtiden, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig.

-En väldigt duktig M6: a som ofta varit tungan på vågen för oss i viktiga lägen i år. Har varit med och spetsat vårt 7–6 och 6–5 extra mycket i år. Han visade också vilken karaktär han hade genom hur han tog sig tillbaka från sin korsbandsskada. Den målmedvetenheten gör att jag tror extra mycket på honom som spelare, säger Michael Apelgren, herrtränare.

 

 

KONTAKT

 

Adam Blanche

0707-68 11 97

adam.blanche@hotmail.com

 

Huvudtränare
Michael Apelgren

0702-42 51 20

michael@savehof.se

 

Elitansvarig

Jonathan Stenbäcken

0761-102399

jonathan@savehof.se

 

Fler nyheter

Spel i 60 minuter? 70 minuter? Nej, 80 minuter! Efter..

SIMON MÖLLER KORSBANDSSKADAD I första finalmatchen skadade sig Simon Möller..

För sjuttonde gången i föreningens historia är IK Sävehofs damlag..

VI GÅR MOT GULD! – rafflande matcher väntar TORSDAG 23..