ABBE CYKLAR FÖR STADSMISSIONEN

Anmälan till Göteborgsgirot är öppen. Häng på och cykla för Team Stadsmissionen, en samarbetspartner till IK Sävehof. Stefan ”Abbe” Albrechtson, Sävehofs klubbdirektör, ser fram emot en härlig lördag (6 maj)  med ambitionen att leda ”klungan” tills orken tryter. Han väljer sträckan 70 km, men det finns också 35 km och 140 km att välja på. Ju fler som cyklar tillsammans med oss desto mer kan vi göra för att barn som lever i social och ekonomisk utsatthet skall få fina sommarminnen.

Halva anmälningsavgiften går direkt till Stadsmissionens verksamhet för barn, unga och familjer. Team Stadsmissionen startar i första gruppen och alla som cyklar får en fin väst så att det syns vilken fantastisk insats man gör.  

Anmälan: http://goteborgsgirot.se/anmalan/team-stadsmissionen/

Stadsmissionens film: https://vimeo.com/129190967

Info om Stadsmissionens arbete för barn i utsatthet:
Göteborgs Stadsmission möter varje dag barn som växer upp i en tillvaro präglad av fattigdom, missbruk och psykisk ohälsa. För dessa barn är sommaren en svår tid. Genom att cykla Göteborgsgirot för Team Stadsmissionen bidrar du till att göra utsatta barns liv tryggare och deras sommarminnen ljusare. Alla pengar som kommer in via anmälningsavgiften går till att ge utsatta barn fina upplevelser, bland annat genom att möjliggöra för familjer som lever i socialt och ekonomiskt utanförskap att tillbringa tid på Stadsmissionens sommarläger. En plats där barn får vara barn och vuxna kan släppa sin oro och ångest för en stund.
Hos oss lär sig många cykla och simma för allra första gången och vistelsen hos Stadsmissionen blir ett viktigt steg på vägen tillbaka in i samhället.