201112_grasroten_640

52021 KRONOR TILL SÄVEHOF

Svensk handbollsklubbar har i år fått närmare två miljoner kronor genom Svenska Spels ungdomsinitiativ Gräsroten. Av dessa har 52021 kronor gått till IK Sävehof. Vi är så tacksamma för ert bidrag.
 
 
För åttonde året i rad delar Svenska Spel, via initiativet Gräsroten, ut miljonbelopp till ungdomshandbollen i Sverige. I år är det dock första gången som pengarna delas ut vid två tillfällen.
 
Till följd av coronapandemins utbrott betalades över 880 000 kronor ut redan i april och när höstens ordinarie utbetalning nu genomförs betalas resterande årsbelopp om 1 069 742 kronor ut.
 
Som vanligt är det Svenska Spels kunder som själva fördelar pengarna genom att välja en till tre favoritföreningar.
 
– Ungdomshandbollen är navet inom svensk handboll och för många tjejer och killar i landet innebär den vänskap, glädje och en möjlighet till att utvecklas som människa. Därför hoppas jag att pengarna från Svenska Spels Gräsroten möjliggör för fler barn och ungdomar att få uppleva allt det som sporten har att erbjuda, säger Jamina Roberts som representerar såväl IK Sävehof i SHE som landslaget som om två veckor samlas för att ladda inför EM i Danmark och Norge.
 
Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..