180919_rasmus_overby_640

RASMUS INFÖR SM-FINAL 2

Vinst i första SM-finalen och på bortaplan dessutom. Såklart att tränaren Rasmus Overby är nöjd då, fast han är inte beredd att ta över favoritskapet ännu:
– Vi gjorde många bra saker i första finalen. Vi vet vad vi kan, har tränat bra och laddat för det här. Tanken är förstås att förbättra oss ett snäpp från semifinal till final, och det har vi gjort. Men jag vet inte om favoritskapet ska ligga på oss…
 
Skuru har förlorat en match, men gjort massor med bra matcher under en lång serie, så jag tycker fortfarande att de är favoriter, säger han. Men Sävehofs tränare vet att hans lag har potential, och nu skall han locka fram det bästa ur spelarna:
– Vi ska göra det jobb som förväntas av oss. Vi ska jobba med varje situation för sig, varje boll för sig, fortsätter Rasmus Overby.
 
I det stora är det naturligtvis inte mycket som han vill förändra från första finalmatchen, men det finns detaljer som går att förbättra.

– 7 mot 6 spelet hade vi lite problem med och det ska vi tänka lite mer på. Men i huvudsak lägger vi fokus på oss själva, säger han.

 

I laget noteras inga förändringar från sist, och Rasmus Overby uttrycker en tacksamhet över att han har en stor och frisk trupp.
Det är skönt att vi i slutet av säsongen är praktiskt taget helt friska, säger han.
Fler nyheter

 VÄLKOMNA HAMPUS OCH DANIEL! – Sävehofs nya sportorganisation Hampus Fernebrand..

LYCKAD PARTNERGOLF! Runt 120 partners varav 17 hålvärdar samlades till..

Tobias Trommler lånas ut kommande säsong! Tobias Trommler lånas ut..

TACK CARMEN! Efter 2 säsonger i Sävehoftröjan tar det tyvärr..