180919_rasmus_overby_640

RASMUS INFÖR SKARAMATCHEN

Sävehof vs Skara ikväll 19.00
Partille Arena

Räkna med ett lag som visar fighting spirit – tränaren Rasmus Overby tycker att hans Sävehof har en del att bevisa mot Skara i SHE.
– Vi behöver visa en bättre inställning och komma med mer energi än vad vi gjorde i helgen, säger han och syftar på matchen i EHF-cupen mot Herning.
– Vi måste visa att vi vill vinna, ta vara på man-mot-man-situationerna. Handboll skall vara kamp, och vi ska hitta tillbaka dit, fortsätter Sävehoftränaren.

Tabellplaceringarna ljuger inte, Sävehof är ett bättre lag än Skara. Men samtidigt som Rasmus Overby talar om lite av en revanschkänsla för insatsen senast har han respekt för motståndaren.
– Skara har två bra kanter, och självklart måste vi se upp för dem. Men vi skall lägga mest fokus på vår egen insats. Vi ska göra vårt jobb och spelar den handboll som Sävehof står för. Vi ska driva upp tempot och ha kontroll på spelet, och lyckas vi med kommer Skara få det tufft, säger han.

Dessutom – Fri entre för alla under 18 år (biljetter hämtas i kassa innan 18:30) och ett <3 erbjudande – gå 2 för 1 = https://savehof.ebiljett.nu/kampanj/2019allahjaertansdag

Fler nyheter

Tillbaka på segerspåret tog sig IK Sävehof när det blev..

Onsdag 20/9 19.00 SÄVEHOF –HÖÖR (D) Sävehof har inlett serien..

Från tisdagens seriepremiär i söder vände IK Sävehof hem med..

Marcus Lennernäs gästade sitt fadderlag P8-U under torsdagskvällen. Han coachade..