170223_hallagard_640

ELIN HALLAGÅRD PROFIL

Sävehof vs Hellton
ikväll 19:00 i Partille Arena

Gå 2 betala för 1 gäller i biljettkassan ikväll

Namn: Elin Hallagård
Ålder: 28 år
Roll i Sävehof: Mittnia i A-laget.

Hallagård är ett nytt namn för säsongen i Sävehofs uppställning, men spelaren är välbekant. Elin hette Karlsson tidigare har ny bytt efternamn.
– Min mamma behöll sitt efternamn när hon gifte sig med pappa, och jag har alltid tyckt att det är ett fint namn så jag bestämde mig för att också byta till Hallagård, berättar hon.

Elin tycker att det spelmässig börjar lossna mer och mer både för sig själv och laget efter en höst då det långt ifrån stämt för mästarlaget.
– Det har varit en tuff säsong, framför allt mentalt. Vi nådde inte upp till den nivå vi vill hålla under hösten, och vad det beror på vet jag inte riktigt. Men de fem-sex senaste matcherna har gått bättre, och vi har kunnat spela det spel vi vill med mycket kontringar, säger hon.

Att Lugi övertog serieledningen efter senaste matchen är inget att fästa större vikt vid.
– För mig personligen har det noll betydelse om vi slutar etta eller tvåa. Lugi var bra mot oss och förtjänade att vinna, fortsätter Elin.

Som alla andra trivs hon förträffligt i Partille Arena, inte minst för att verksamheten är samlad. Sedan gör det ju inte saken sämre att Elin Hallagård fick göra första målet i den nya arenan. Fast den historiska målskytten tycker det varit alldeles för tyst om den händelsen.

– Ja, kan du påminna alla om att det var jag som gjorde målet. Det borde väl tillhöra allmänbildningen, säger hon och skrattar.

Nu är det gjort!

Fler nyheter

I det första kvartsfinalmötet i European League bjöds det på..

Två matcher in i kvartsfinalserien har Sävehof och Hallby vunnit..

IK Sävehof vann första mötet med IFK Kristianstad i SM-slutspelets..

Med 15 måls marginal vann IK Sävehof första kvartsfinalen mot..