Ystadforlust-5_5

YSTADS IF SEGRADE MED UDDAMÅLET I 2:A SEMIFINALEN!

Ystads IF segrade med uddamålet i 2: a semifinalen.

IK Sävehof hade ledningen fram till slutet av matchen, men efter stor dramatik vann Ystads IF den andra semifinalen med 29 – 28 (12 – 14 i paus)

Kvällens match i Ystad var en kamp och ett ställningskrig mellan de båda lagen. Matchen startade med ett par fina räddningar av Bertram Obling och första målet kom först efter nästan fyra minuter. Efter att Ystad tagit ledningen med 1 – 0 tog sedan Sävehof över och hade ledningen i halvlek med 12 – 14.

I andra halvlek fortsatte Sävehof i ledningen fram till slutet på matchen då Ystad kunde kvittera och även göra matchens sista mål.

Nu gäller det för alla i Partille och Göteborg att fylla Partille Arena på måndag (9/5) klockan 19.00 för att heja fram våra herrar till en seger i den 3:e semifinalen.

IK Sävehof: Elias À Skipagøtu 10, Pontus Brolin 4, Sebastian Karlsson 3, Sebastian Spante 3, Gzim Salihi 3, Felix Möller 2, Jonathan Stenbäcken 2, Emil Berlin 1