PARTNERS

Partner till världens största handbollsklubb?

Sävehof erbjuder ditt företag att synas inför en publik på över 100 000 personer och inför en miljonpublik i ett 50-tal inslag i riks- och regional TV samt helsändningar i SVT. Intresset för handboll har de senaste åren ökat stadigt, både medialt och publikt. Inför varje herrmatch och utvalda dammatcher bjuds det till fest i nya Partille Arena.

Många väljer att vara matchvärdar, vilket betyder att det är ert företag som är i fokus just denna dag. Ingredienser kan vara event, sampling, utlottning i pausen, extra exponering i entré, Gameday appen och annonsering. Före matcherna träffas vi i John Scott’s restaurang i arenan eller i Partnerbaren.

Som partner till Sävehof har ditt företag även möjlighet att vara med på upptaktsträff vid seriepremiär och avslutningsträff på Åby. Våra partners är en del av det publika arrangemanget i Partille Arena och inte minst, stöttar en god och stor ungdomsverksamhet i världens största handbollsklubb.

Sävehof har olika grader av partnerskap där Hofleverantör är den högsta. I fallande skala är de andra Guld, Silver, Brons, Järn och 1950-klubben. Är du och ditt företag intresserade partnerskap med IK Sävehof?

Kontakta någon av nedanstående:

Emir Naprelac
emir@savehof.se

Anette Tingets
anette@savehof.se

Stefan Albrechtson
stefan@savehof.se