Säsongskort – spelare (se alla A-lagsmatcher i Partille Arena gratis)

• Ledare kostnadsfritt
  • Spelare födda 2002 och äldre – 200 kr
  • Spelare födda 2003 och yngre – 100 kr

Vid inbetalning av medlems- och träningsavgift, uppge tillägg 100 kr/200 kr för säsongskort annars erläggs full entré vid varje match. OBS! Premiärmatchen ingår inte i säsongskortet utan kommer att säljas separat.

Medlems- och träningsavgifter 2017/2018 (1/7 – 30/6)

• Sista betalningsdag 30/6-17  (för handbollsskolan gäller 31/10-17)
  • Betalning till bg. 5455-3144 alt. kortbetalning i Allums Information
  • Ange namn, personnummer (10 siffror) och lag
  • Ny i klubben? Skriv även adress, mobil och e-post

Träningsavgift spelare (inkl. medlemskap á 300 kr)

…du betalar enligt den åldersgrupp du tränar med

• Senior:                    2 450 kronor (inkl spelarlicens)
  • J+A-ungd (99-02):  1 900 kronor (inkl spelarlicens) + 200 kr för säsongskort
  • B+C-ungd (03-06): 1 650 kronor                              + 100 kr för säsongskort
  • D+E-ungd (07-09): 1 200 kronor                              + 100 kr för säsongskort
  • H-skolan (10):           750 kronor (inkl T-shirt)         + 100 kr för säsongskort
  • Handboll För Alla     750 kronor                              + 100 kr för säsongskort
  • Familjetak:              3 850 kronor (endast u-spelare) + säsongskort

Medlemskap (tränare och styrelse)

• 300 kronor

Stödmedlem

•  300 kr – uppge e-post för information och nyhetsbrev

Befrielse från lottutskick = 700 kr/familj (för er som inte vill sälja lotter)

Familjer som vill befrias från lottutskick av Bingolotter och liknande betalar 700 kronor per familj utöver medlems/träningsavgift. Detta för att delvis täcka de av klubben traditionella inkomsterna av lottförsäljning. Var tydliga med att ange vilka barn det gäller speciellt om ni både har äldre barn och barn i handbollsskolan som betalar sin träningsavgift senare.

Medlemskonto – vad är det?

Alla spelare som betalar träningsavgift har automatiskt ett eget unikt medlemskonto. Här samlas provision från lottförsäljning och/eller andra intäkter. Dessa pengar kan användas som betalning av resor i Sävehofs regi eller till inköp av egen handbollsrelaterad träningsutrustning på Stadium. Du betalar själv i kassan och uppger ”Bonus Sävehof” så att ditt bonusknutna klubbnummer registreras på kvittot. Detta tar du sedan med till Allums Information, där du redovisar inköpet mot ditt konto. (Var alltid beredd att lämna ett bankkontonummer där dina pengar sätts in om Informationen inte har tillräckligt med kontanter). Säsongskort/träningsavgift/medlemskap/lotter kan inte betalas via medlemskontot!

Om du slutar har du två månader på dig att avsluta ditt konto, annars tillfaller eventuellt överskott klubben.

Vad ingår i medlems/träningsavgiften?

Medlemskap i IK Sävehof
Grundförsäkring via RF (spelare som inte betalar sin avgift får ej deltaga på träning/match)
Försäkring hos Folksam vid träning och match
Licenser och försäkringar
Träning/match 1-6 ggr/vecka i ca 40 veckor
Från 9 års ålder delta i Göteborgsserien
Från 9 års ålder delta på subventionerade resor 2 gånger per säsong
Klubbrabatt på Stadium i Allum
Hallhyror
Transporter
Material såsom bollar, tröjor mm
Ersättning och utbildning av tränare och ledare
Kansli och klubblokal (administration, tele, porto mm)
Tävlingskostnader för seriespel, cuper (anmälan, domare, funktionärer)

Åtagande av spelare och deras familj:

Att ta emot och efter bästa förmåga försöka sälja de utskick med Bingolotter, Idrottsrabatter, Sverigelotter, Julkalendrar mm som delas ut ca 8 gånger per säsong och som ger pengar på ditt medlemskonto. Att respektera de slutdatum som sätts för redovisning. Att förälder/anhörig skall ställa upp och vara hallvärd/kioskvärd max två gånger under säsongen.

Personuppgifter

Medlem har genom sitt medlemskap samtyckt till att föreningen antecknar medlemmens personuppgifter i föreningens register och att uppgifterna inom ramen för föreningens verksamhet, tillhandahålls tävlingsarrangörer och andra idrottsorganisationer (RF, HFV).