HANDBOLLSSKOLAN

Anmälan till Handbollsskolan – flickor och pojkar födda 2013

Handboll är en av de mest målrika och fartfyllda bollsporterna. Alltmer populär bland ungdomar i Partille, landet och världen.
I Sävehof kan du träffa kompisar, resa på roliga turneringar i Sverige och Europa samt givetvis träna och spela handboll. IK Sävehof har 1350 spelare och 230 ledare. Klubbens herr- och damlag spelar i Elitserien och i Europacupen. Vi har verksamhet för barn och ungdomar på flera ställen i Partille.

Medlemskap

Anmälan sker till Sävehofs kontor: marie@savehof.se senast 13 september för upprättande av deltagarförteckning men anmäl er gärna redan nu. Vi behöver personuppgifter, (namn, personnummer, adress, telefonnummer) och önskemål om vilken av de fem handbollsskolorna man vill gå i. Vi kommer att försöka tillgodose era önskemål om plats i en handbollsskola nära dig. Senast 18 september skickas bekräftelse, kallelse och information om betalning.

– Medlemsavgiften för 2020/2021 (oktober – juni) är 900:- inkl. T-shirt
– Handbollsskolan startar vecka 40
– Träningen är förlagd till en eftermiddag måndag – fredag eller lördag och söndag, tiderna blir klara efter 25 augusti. Vi har verksamhet på följande ställen:
Furulund (Quist IH), Björndammens IH, Vallhamra (Idrottshallen och Sportcentrat), Öjersjö (Öjersjö Brunn), Ugglum (Ugglums IH), Partille Arena

PS. För att vi ska kunna bedriva verksamheten har vi ett stort behov av ledare för handbollsskolan. Vi behöver ledare till samtliga grupper. Det viktigaste är inte att man har handbollskunskap som ledare utan en sund inställning till barn & idrott. Är du som förälder, syskon eller på annat sätt anhörig intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt så hör av dig till Marie Ahlm, 0766-311415