Resultat

Lag1:a halvlek2:a halvlekResultatUtfall
IK Sävehof (H)151429Vinst
Hammarby IF71017Förlust

IK Sävehof (H)

PositionMålVarning2 minRött kort% MålSkottMEPRäddningarRäddningar %MatcherStraff rädd.Räddning straff %
 000000000000

Hammarby IF

PositionMålVarning2 minRött kort% MålSkottMEPRäddningarRäddningar %MatcherStraff rädd.Räddning straff %
 000000000000

Spelplats

Partillebohallen
Gamla Kronvägen 60, 433 38 Partille, Sverige

Återblicka

Sävehof startar matchen bra och får igång sitt anfallsspel bra och också sin vänsterkant där Viktor Ottosson är riktigt vass. Per Sandström får bra hjälp från sitt försvar och Hammarby har dom första 10 minuterna det svårt att ta sig igenom Sävehofs försvar. Hammarby tar timeout och försöker få igång sina spelare. Efter Hammarbys timeout kommer laget igång och det är Josef Pujol och Johan Nilsson som inleder bortalagets målskytte. Niclas Fingren blir utvisad och Hammarby spelar övertal mot Sävehof och går också ut och spelar ett utgrupperat försvarsspel för att göra det svårare för Sävehof att komma till avslut. Den utvisningen vinner Sävehof med 1-0. Strax efter att Sävehofs utvisning är klar drar Hammarby på sig en och Patrik Lindblad får gå och sätta sig i två minuter. Den utvisningen slutar 0-0.

Hammarby får ytterligare en utvisning och Örn Bjarkason får sätta sig i två minuter. Även den här utvisningen vinner Sävehof med 1-0. När det har gått 23 minuter och Sävehof leder med 12-5 tar Hammarby timeout då man inte alls har fått till sitt anfallsspel och hemmalaget har varit mycket bra i försvaret. Henrik Johansson som är en uppflyttad junior spelare byter av Viktor Ottosson och får göra sitt första A-lagsmål i Partillebohallen.

När lagen går till halvlek är ställningen 15-7.

I den andra halvleken är det Hammarby som kommer ut och startar bättre än i den första halvleken. Men det är mycket utvisningar i inledningen och det gör att Hammarby får en chans att komma igen. Hammarby spelar också i 6-5med ett ut grupperat försvarsspel som gör det svårt för Sävehof att komma till lägen några gånger.Eric Forsell-Schefvert får en utvisning och ytterligare en gång spelar Hammarby 6-5. Den utvisningen vinner Sävehof med 2-0.

Sävehof kommer igen och visar att man är ett lag att räkna med i år och både Viktor Ottosson och Johan Fagerlund visar vägen men också Per Sandström med sina fina räddningar. Hammarby byter målvakt till Martin Sunnerstam. Men det är Sävehof som är bäst i matchen och har haft en övertygande ledning i den andra halvleken. Viktor Ottosson och Olle Forsell-Schefvert är dom bästa målgörarna i Sävehof med sex mål vardera.

Man går alltså ut som vinner ur den här matchen och siffrorna skrivs till 29-17.

Matchens lirare i matchen är i Hammarby Josef Pujol och i Sävehof Per Sandström.

IK Sävehof – Hammarby IF 29-17 (15-7)

Målskyttar:

IK Sävehof: Olle Forsell Schefvert 6, Viktor Ottsson 6, Johan Fagerlund 4, Jonathan Edvardsson 2, Tobias Albrechtson 2, Atli Ingólfsson 2, Victor Fridén 2, Viktor Rhodin 2, Henrik Johansson 1, Sebastian Karlsson 1, Niclas Fingren 1.

Hammarby IF: Josef Pujol 5, Anders Wik Rydberg 3, Johan Nilsson 2, Alexander Morsten 2, Andreas Halvarsson 1, Örn Bjarkason 1, Petter Holmberg 1.

Utvisningar: IKS 6×2 HIF 5×6

Domare: Bardia Mousavi/Martin Strand

Publik: 869

Text: Erik Carlsson

Bild: Bildbyrån