Säsongskort – NYHET

• Ledare kostnadsfritt
  • Spelare födda 2001 och äldre – 200 kr
  • Spelare födda 2002 och yngre – 100 kr

Vid inbetalning av medlems- och träningsavgift, uppge tillägg 100 kr/200 kr för säsongskort* till ALLA hemmamatcher i Partille Arena, annars erläggs full entré vid varje match.

OBS! Premiären lördagen den 17/9 ingår INTE i säsongskortet pga separat erbjudande med supportertröja.

Medlems- och träningsavgifter 2016/2017

• Sista betalningsdag 30/6 (födda -2009 gäller 31/10)
  • Betalning till bg. 5455-3144
  • Ange namn, personnummer (10 siffror) och lag
  • Ny i klubben? Skriv även adress, telefon och e-post

Träningsavgift spelare (inkl. medlemskap á 250 kr)

…du betalar enligt den åldersgrupp du tränar med

• Senior:                    2 300 kronor (inkl spelarlicens)
  • J+A-ungd (98-01):  1 850 kronor (inkl spelarlicens) + 200 kr för säsongskort*
  • B+C-ungd (02-05): 1 600 kronor                              + 100 kr för säsongskort*
  • D+E-ungd (06-08): 1 150 kronor                              + 100 kr för säsongskort*
  • H-skolan (09):            700 kronor (inkl T-shirt)         + 100 kr för säsongskort*
  • Familjetak:              3 750 kronor (gäller endast u-spelare) + säsongskort*

* Säsongskort ger entré till alla matcher i Partille Arena (Herr, Dam, CL & Slutspel)

Medlemskap (tränare och styrelse)

• 250 kronor

Stödmedlem

•  250 kr – uppge e-post för information och nyhetsbrev

Befrielse från lottutskick = 650 kr/familj

Familjer som vill befrias från lottutskick av Bingolotter och liknande betalar 650 kronor per familj utöver medlems/träningsavgift. Detta för att delvis täcka de av klubben traditionella inkomsterna av lottförsäljning. Var tydliga med att ange vilka barn det gäller speciellt om ni både har äldre barn och barn i handbollsskolan som betalar sin träningsavgift senare.

Medlemskonto – vad är det?

• Alla spelare som betalar träningsavgift har automatiskt ett eget unikt medlemskonto. Här samlas provision från lottförsäljning och/eller andra intäkter. Dessa pengar kan användas som betalning av resor i Sävehofs regi eller till inköp av egen handbollsrelaterad träningsutrustning på Stadium. Du betalar själv i kassan och uppger ”Bonus Sävehof” så att ditt bonusknutna klubbnummer registreras på kvittot. Detta tar du sedan med till Informationen på Allum, där du redovisar inköpet mot ditt konto. (Var alltid beredd att lämna ett bankkontonummer där dina pengar sätts in om Informationen inte har tillräckligt med kontanter). Träningsavgifter/medlemskap/lottskulder kan ej betalas via medlemskontot!
  • Om du slutar har du två månader på dig att avsluta ditt konto, annars tillfaller eventuell förtjänst klubben.

Vad ingår i spelarens medlems/träningsavgiften?

• Medlemskap i IK Sävehof (obligatoriskt för alla spelare och tränare)
  • Grundförsäkring via RF (riksidrottsförbundet)  (spelare som inte betalar sin avgift får ej deltaga på träning/match)
  • Licenser
  • Träning/match 1-6 ggr/vecka i ca 40 veckor
  • Från 9 års ålder delta i Göteborgsserien
  • Från 9 års ålder delta på subventionerade resor 2 gånger per säsong (exempel Lundaspelen och Ulzburg)
  • Klubbrabatt på Stadium i Allum
  • Hallhyror
  • Transporter
  • Material såsom bollar, tröjor mm
  • Ersättning och utbildning av tränare och ledare
  • Kansli och klubblokal (administration, tele, porto mm)
  • Tävlingskostnader för seriespel, cuper (anmälan, domare, funktionärer)

Åtagande av spelare och deras familj:

Att ta emot och efter bästa förmåga försöka sälja de utskick med Bingolotter, Idrottsrabatter, Sverigelotter, Julkalendrar mm som delas ut ca 8 gånger per säsong som vid försäljning ger pengar på ditt medlemskonto. Att respektera de slutdatum som sätts för redovisning. Att förälder/anhörig skall ställa upp och arbeta i kiosk eller vara hallvärd max två gånger under säsongen.

Personuppgifter

Medlem har genom sitt medlemskap samtyckt till att föreningen antecknar medlemmens personuppgifter i föreningens register och att uppgifterna inom ramen för föreningens verksamhet, tillhandahålls tävlingsarrangörer, andra idrottsorganisationer och förenings samarbetspartners.